Popband
popband 809x607

Bandcoaching

Wil je ook spelen in een popband?

Stel je voor: je hebt al 2 of 3 jaar muziekles en je denkt: ik zou nu ook wel eens in een popbandje willen spelen......
Dat kan !!!!!

popband 2 500x282Iedereen kan meedoen, maar we zoeken natuurlijk in eerste instantie een drummer, een (of meer) gitarist(en), een bassist, een zanger(es) en een toetsenist. Blazers zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Afhankelijk van de bezetting wordt besloten wat er gespeeld wordt maar in principe willen we alles doen van Deep Purple tot Lady Gaga! En eigen inbreng wordt ook erg gewaardeerd!

Dus......... heb je muziekles, maar lijkt het je leuk om eens met anderen muziek te maken? Met elkaar songs instuderen, een repertoire opbouwen en echt optreden?

popband kinderen 500x370Vanaf nu gaan we ook in de Merwedonk (in het centrum doen we dit al) voor leerlingen, maar ook leerlingen van buiten de muziekschool, een cursus aanbieden voor beginnende muzikanten.

Onder leiding van 1 of 2 van onze ervaren muziekdocenten wordt je begeleid bij het kiezen, instuderen en samenspelen van songs in een band met andere leerlingen, waarbij verschillende zaken aan bod komen zoals begeleiden, soleren en podiumpresentatie.

Superleuk voor de beginnende muzikanten die hun muzikale kunnen met anderen willen delen, en het gevoel van het spelen in een band willen gaan ervaren!

De minimum leeftijd is 12 jaar oud en enige speelervaring is gewenst. Bij inschrijving wordt gekeken naar de leeftijd van de deelnemers en wordt gekeken in welk bandje gestart kan worden. De cursus start bij minimaal 5 deelnemers per groep.

microfoonDus ...... speel je gitaar, keyboard, bas, drums, een blaasinstrument, of zing je? Ben je het zat om alleen te spelen? Wil je in een band spelen, maar weet je niet waar te beginnen? Meld je dan aan voor bandcoaching!

Pop, rock, jazz, latin, maar ook improvisatie en eventueel eigen nummer uitwerken! Als je ook interesse hebt om te spelen in een popband, laat het ons dan weten .

Voor meer informatie en/of aanmelding:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  aanmelding voor een gratis proefles popband
  telefonisch bereikbaar op 06 - 144 00 575 of 06 - 425 36 855

popband lucia